Far bliver “halv” halvfjerds

$(KGrHqR,!h4F!8DWs2w1BQ,MB-59tQ~~60_35
Så blev far “halv” halvfjerds!!

Blev man lige gammel fra den ene dag til den anden???
Nja, det er da ikke at være gammel, jeg føler mig ung og i live.
Det søde liv er først begyndt nu, bare se på dejlige Malthe :)

2013-04-12 09.56.01
Det er virkelig livsbekræftende at være omkring dig skat, jeg kan ikke lade være med at smile og bare nyde hver dag sammen med dig.

Lørdag morgen serverede mor morgenmad på sengen (en lille snack skulle det vise sig), lækkert lækkert, og det var ikke engang min fødselsdag før i morgen søndag, ikke ringe :)
Der lå også et lille brev til mig, hvori der stod at vi skulle på en lille gåtur sammen.

Så ved 9 tiden gjorde vi os klar og pakkede dig ned i liften for at gå en morgen tur på strøget.
Det var utroligt dejligt at komme af sted så tidligt, der er jo ingen mennesker i byen så det er dejligt afslappende og ikke for stressende med masser af mennesker.

Efter noget tid ville mor gerne finde et sted hvor vi kunne sætte os og få lidt brunch da du allerede vækkede mor kl. 6!!

2013-04-13-09.38.14_2

Vi fandt et hyggeligt sted med ild i pejsen og hvor køkkenet var åbent.
Der er jo rigtig mange steder hvor de ikke servere brunch før kl. 10-11!!!
Jamen, hallo på det tidspunkt er det jo frokost tid for os med børn.
Stedet blev Cafe Zalt hvor vi fik serveret en mindre brunch.
Malthe du ville også gerne spise med, du var i hvert fald meget interesseret I de ting vi havde på vores tallerkner :)
Men der går nu lidt tid før du må fast føde, det skal dog blive skægt.

Endnu engang dukkede der et lille kort op foran mig, denne gang stod der at vi skulle ud og trave lidt hvorefter vi skulle gøre noget godt for os selv og samle ny energi.
Se, det lød nu meget spændende, gad vide hvad mor har fundet på.

Efter vores tur på Zalt gik vi videre op af strøget hvor vi gerne ville finde et sted og få en kop kaffe og sukker the til far (Thai latte). Vi endte på Baresso der ligger på Vimmelskaftet hvor vi hyggede os med en dejlig kaffe og Chaicino Verde til moi.

Ud af det blå dukkede farmor pludselig op. Hun kom lige forbi og så os inde på Baresso… Hmm.. Det lød lettere mistænkeligt at hun lige skulle kigge forbi hvor vi netop havde bestilt noget varmt at drikke.

Jeg smuttede op til kassen for at bestille en kaffe til farmor så hun også kunne få lidt at varme sig på, solen skinnede jo ikke fra en skyfri himmel hvilket jo er klart da jeg først havde fødselsdag i morgen :)
Da jeg kom tilbage lå der endnu et lille kort til mig, utroligt så mange små beskeder man kan få på sådan en dag og klokken var endnu ikke 12.

Fruen havde planlagt en lille tur på Mirage Spa hvor vi skulle have en Kleopatra Spa & Massage oplevelse mens farmor passede dig. Du var også putte klar, så mens mor og far tog til den syvende himmel sammen lå du og sov trygt i barnevognen mens farmor fik set en del af indre København :)

Efter et par dejlige timer i fruens selskab var det tid til at mødes med farmor og ikke mindst Malthe musen. Du sov fortsat trygt og det var bare gået så godt med farmor.

2013-04-13 14.57.16

Vi tog hjemad for at lave lidt frokost og ikke mindst slappe lidt af derhjemme i godt selskab.På vejen hjem tog vi forbi Slagteren ved Kultorvet for at købe et par lækre økologiske bøffer til om aftenen, mums mums.
Men bøfferne skulle vise sig ikke at være til os!

Da vi kom hjem og fik noget frokost fik jeg endnu en lille seddel om at jeg skulle smutte i bad, finde noget lækkert tøj frem og gøre mig klar til en aften med mor alene. Sikke en overraskelse og ikke mindst dejligt at få lidt tid sammen som kærester :)

Inden længe kom farfar også ind til os, så mens vi gjorde os klar blev der puslet og nuslet om dig. Men du var godt nok lettere pivet og ked af det, hmm…
Og så lige i dag hvor mor og far gerne ville være lidt alene sammen.
Det tog hele 3 timer før du var faldet til ro, hvad sker der med dig min skat??
Det var godt nok hårdt især for mor som prøvede alt muligt for at få dig til at blive glad og tilfreds igen. Farfar har endnu ikke oplevet dig glad de gange de har været forbi :(

Endelig kom vi af sted og efterlod farmor og farfar sammen med dig for de næste par timer.
Nu skulle vi ud og have lidt kæreste hygge og få lidt adspredelse for hverdagen så det ikke kun går op i bleskift, manglende søvn, mad og gråd.
Men hvor skulle vi dog hen???

top_1
Selvfølgelig skulle vi da på Bistro Boheme, det er jo vores stamsted!!
Vi var ikke andet end lige kommet ind af døren og fået overtøjet af før der stod 2 glas champagne til os på baren, ikke dårligt :)

Det blev til en super dejlig aften, 5 retters menu, masser af vin, cocktails og sidst men ikke mindst kæreste hygge.
Ligesom de gode gamle dage, men vi kunne desværre ikke fortsætte ud i nattelivet.
Derhjemme ventede farmor og farfar som havde våget over dig.
Det var bare gået så godt og du havde også fået natmad da vi kom hjem ved 1 tiden.

Super lækker dag og ikke mindst aften, forude venter forhåbentlig en rolig nat kun afbrudt af små natlige ritualer når du skal have mad :)

scratch-head03-idea-animated-animation-smiley-emoticon-000416-facebook
Men der er dog alligevel noget der nager mig, var dagen i dag min fødselsdags gave???